Kyrkgatan 37 1
831 31 Östersund
Måndag - Fredag Öppet
Lördag - Söndag (efter bokning)

Massage behandlingar

Välkommen på klassisk finsk massage, i Gällivare, som anpassas efter dina behov. Vi erbjuder också värme- och kylbehandling, triggerpunktsbehandling samt kinesiotejpning.  Behandlingar som verkligen gör skillnad!

Vår massagesalong ligger i Centrala Gällivare!

Vilken behandling passar dig?

Hos KirsiForm anpassar vi massagen efter just din behov. Söker du en djupgående massage eller en mer avslappnande massage? Vi anpassar och justerar oss för att våra kunder ska få en behandling just dem söker efter.

  • Helt anpassad efter dina behov
  • Behandling av triggerpunkter
  • Lösa upp muskelknutar
  • Avslappnande behandling
  • Fin lokal i bra läge i Gällivare
  • Betalning med Kort eller Faktura

Vår lokal i Umeå!

Vilken massage söker du?

Detta är en gammal, traditionell behandlingsform där resultaten kommer i första hand. Det är alltså en bra behandling för alla med problem. Behandlingen innehåller kraftfulla grepp och töjningar som löser upp och motverkar muskelspänningar, dessutom behandlar vi även triggerpunkter vilket ger ett bättre resultat. Behandlingen är helt anpassad efter dina behov och kan därför variera från gång till gång.

Hos oss utförs behandlingen på en speciell kudde för gravida, som gör att du enkelt kan ligga på mage och få en underbart avslappnande massage. Vi tar hand om dig och dina önskemål på bästa sätt.

Att unna sig massage innan och efter graviditeten minskar nivåerna av stresshormoner.

Kontakta oss direkt!